Flere visninger

Zambezi - Mint

Cole and Son
3.198,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30109/14063

Et håndtegnet tapetdesign, der viser et væld af forskellige dyr, der flyder ned af Zambezi-floden i Zimbabwe. Tapetet har afdæmpede nuancer, og du kan få øje på giraffer, zebraer, aber, krokodiller, flamingoer og mange flere dyr. Tapetet er med sine diskrete og sarte pastelfarver, samt finurlige mønster, et perfekt valg til børneværelset. 

Kollektion: Ardmore

En fantastisk tapetkollektion, der er skabt i samarbejde med Ardmore Ceramic Art. Kollektionen hylder afrikanske traditioner, og tapeterne har smukke illustrationer, mønstre og tegninger, der udforsker Afrikas eksotiske flora og majestætiske fauna.

Grundet COVID-19 har Cole & Son begrænset åbningstider. Leveringstiden på dette produkt kan derfor variere. Det samme gælder alle tapeter fra Cole & Son.

Cole & Sons er kendt for deres fremragende kvalitet, imponerende farver og inspirerende designs. Cole & Son producerer innovative og smukke tapetdesigns, der afspejler deres lange og fornemme historie, og samtidig formår de at skabe tapeter, der har et moderne og tidsløst udtryk.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 102.1 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 102.1 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke Cole and Son