Wings - Gold

ARTE
379,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3042003

Et stemningsfuldt og finurligt tapetdesign med en mørkegrå baggrund, der er bygget op af firkantede stykker af træ, hvor du kan se træets struktur. Tapetets mønster består af mange forskellige insekter, der alle har fine gulddetaljer.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Et meget flot metallisk tapetdesign, der har en flot glimtende overflade.

Dette tapet er en del af kollektionen Ligna fra ARTE. Det er en eventyrlig tapetkollektion, der indeholder en bred vifte af flora og fauna. Bring den magiske skov indenfor med et Ligna-tapet.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Rapport 64 cm Længde 1.00 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Rapport 64 cm
Længde 1.00 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar (2/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE