Window - Pearl

ARTE
1.398,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3054000

Et geometrisk tapet, der ligner en masse små fliser fra afstand. Et grafisk mønster i en betagende Art Deco stil - her i en lys perlemorsfarve. 

Tapetet har både glimtende og blanke relief detaljer, og dette er med til at skabe en levende overflade, der har et udsøgt og eksklusivt look. Et tapet fra kollektionen Monochrome fra ARTE - tapetkollektionen fokuserer på enkle farver, smukke relief effekter og et luksuriøst udtryk. Disse tapetdesigns er inspireret af naturlige materialer, såsom træ, læder og ædelmetaller.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Rapport 64 cm Længde 8.5 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Rapport 64 cm
Længde 8.5 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE