Flere visninger

Washi - Splendeurs d’une favorite - White

Élitis
1.395,- DKK
Leveringstid: Ca. 21 dage
Varenummer: 30RM 221-02

Et eksklusivt tapet, der har en hvid papiroverflade, der har et meget krøllet look. Tapetet er et resultat af plantefibre, der er blevet til papirmasse og derefter til papir. Tapetet har en kraftig krøllet struktur, der også er med til at skabe en overflade med betagende skyggeeffekter. 

Bemærk, at dette tapet sælges pr. meter.

Et eksklusivt tapetdesign, hvor det naturlige materiale, samt det uregelmæssige mønster skaber en enkel og dog overdådig overflade, der vil se perfekt ud i kombination med en nordisk boligindretning.

Kollektion: Washi

Grundet COVID-19 kan der forventes at være en leveringstid på op til tre uger på denne vare. Det gælder samtlige tapeter fra Élitis.

Elitis er en af verdens absolut førende tapetproducenter. Elitis er kendt for banebrydende og nytænkende design, hvor der er kræset om selv de mindste detaljer. Tekstilindustrien er ofte brugt som inspiration og ved flere af tapeterne indgår stoflige overflader decideret i tapetet. Elitis producerer både tapet på papir, non woven og på tekstil. Elitis kreerer tapeter, der skaber en tapetoplevelse udover det sædvanlige.

Bredde 115 cm Rapport 0 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid Ca. 21 dage
Bredde 115 cm
Rapport 0 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Nej
Mønsterforskydning Ingen mønsterforskydning
Symboler Nej
Mærke Élitis