Flere visninger

Vector - Purple

ARTE
2.098,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3087022

Et stoftapet med et skarpt geometrisk mønster, der er præget ned i overfladen, så der bliver skabt et meget mærkbart reliefmønster. Giv din væg en imponerende 3D-effekt med dette stilrene blommefarvet tapetdesign!

Mønstret er opbygget af en masse lodrette, vandrette og diagonale linjer, der skaber en tæt og regelmæssig overflade med symmetriske elementer. Mønstret er stringent og grafisk, og overfladen er det blødeste fløjl - en meget iøjefaldende kombination. 

Fløjlsoverfladen er ekstrem blød og ensartet, og her har det en afdæmpet lilla nuance, der changerer lidt på grund af tekstilets natur. Tapetet tilbyder et spændende, elegant og eksklusivt udseende, hvor den tredimensionelle overflade giver din væg en fin dybde og en markant struktur.

Tapetet er skabt som en 3D-tekstiloverflade, der er lavet ved hjælp af termoformning. 3D-tapetet har ovenikøbet en positiv effekt på akustikken i et rum, og det kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge i rum med dårlig akustik.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Velveteen

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 120 cm Rapport 119 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 120 cm
Rapport 119 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE