Vector - Dark Brown

ARTE
2.098,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3087024

Et ægte stofligt tapet med et stringent geometrisk mønster, der er præget ned i overfladen, så der bliver skabt et meget synligt reliefmønster. Giv din væg en imponerende 3D-udtryk med dette grafiske tapetdesign!

Mønstret er opbygget af en masse lodrette, vandrette og diagonale linjer, der sammen skaber en tæt, regelmæssig og symmetrisk overflade. Mønstret er skarpt og grafisk, og overfladen er det blødeste fløjl - en meget elegant kombination. 

Fløjlsoverfladen er ekstrem blød og ensartet, og her har det en afdækpet mørkebrun nuance, der changerer lidt på grund af tekstilets natur. Tapetet kan give din væg en fin dybde og en markant struktur.

Vægbeklædningen er skabt som en 3D-tekstiloverflade, der er lavet ved hjælp af termoformning. Dette 3D-tapet har ovenikøbet en positiv effekt på akustikken i et rum, og tapetet kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge i rum med dårlig akustik.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Velveteen

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 120 cm Rapport 119 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 120 cm
Rapport 119 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE