Flere visninger

Vector - Dark Blue

ARTE
2.098,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3087020

Et meget blødt fløjlstapet med et grafisk mønster, der er præget ned i overfladen og hermed bliver der skabt et mærkbart reliefmønster. Giv din væg en imponerende 3D-effekt med dette mørkeblå tapet! Mønstret er regelmæssigt opbygget af en masse linjer - lodrette, vandrette og diagonale streger.

Tapetmønstret er stringent og geometrisk og overfladen er det blødeste fløjl - en eksklusiv kombination.

Vægbeklædningens fløjlsoverflade er ekstrem blød og ensartet, og her har det en dyb midnatsblå nuance, der changerer flot på grund af tekstilets natur. Tapetet har et spændende, elegant og eksklusivt look, hvor den tredimensionelle overflade giver din væg en fin dybde og en markant struktur.

Tapetet er skabt som en 3D-tekstiloverflade, der er lavet ved hjælp af termoformning. Skumtapetet har desuden en positiv effekt på akustikken i et rum, og det kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge i rum med dårlig akustik.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Velveteen

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 120 cm Rapport 119 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 120 cm
Rapport 119 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE