Unite - Grey

ARTE
1.248,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3080602

Et gråsølv tapetdesign, der er opbygget af mange cirkulære former, der overlapper hinanden, og herved skaber de fantastiske grafiske figurer. Tapetet er fremstillet af sisal fibre - disse fibre har forskellige retninger, og lyset bliver derfor reflekteret meget smukt. 

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Tapetets mønster er designet således, at overfladen virker rumlig - en optisk illusion med smuk 3D-effekt. Tapetkollektionen Oculaire er håndvævet af det naturlige materiale, sisal - et meget stærk fiber, der stammer fra agaveplanten. Tapeterne fra denne kollektion kan tilføje karakter, tekstur og varme til din indretning.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1 m Rapport 45 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1 m
Rapport 45 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE