400+ bedømmelser

Flere visninger

Twirl - Taupe

ARTE
2.098,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3087002

Et gråbrunt fløjlstapet med et geometrisk 3D-mønster, der har en fantastisk relief-effekt. Mønstret består af kvadratiske udsnit med cirkulære former, der har både massive elementer, brede og smalle linjer. Vægbeklædningens overflade er ekstrem blød og minder om velour, og den gråbrune muldvarpefarve changerer flot grundet den levende tekstiloverflade.

Dette tapet er lavet som en tredimensionel overflade, der er skabt ved hjælp af termoformning. 3D-tapetet har en positiv effekt på akustikken i et rum, og derfor er tapetet særdeles velegnet til lofter, vægge og skillevægge.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Velveteen

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 120 cm Længde 1 m Rapport 30 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 120 cm
Længde 1 m
Rapport 30 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE