Triangle - White/Gold

ARTE
1.898,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3099060

Et meget flot grafisk tapet med en råhvid baggrund og et smukt guldmønster. Tapetets baggrund har en flot moire effekt - en effekt, der i tekstilens verden er kendt som en teknik, der giver overfladen et bølget, kruset og vandet udseende.

Herpå er der er et flot geometrisk mønster med med flotte krakeleret detaljer. Et luksuriøst tapet, der passer perfekt til den skandinaviske stil.

Tapetet er en del af kollektionen Mirage fra Arte. Samtlige tapeter i denne tapetkollektion er inspireret af optiske illusioner og fænomener.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Rapport 64 cm Længde 10.05 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Rapport 64 cm
Længde 10.05 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Meget vaskbar (3/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE