Triade - Blue Grey

ARTE
1.348,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3023544

Et imponerende tapet i grå/blå nuancer og fine gulddetaljer. Tapetet har en skinnende overflade, der fanger lyset flot, og er med til at skabe et spændende og levende tapet, der changerer smukt i farverne.

Tapetet sælges i metermål.

Et grafisk tapet med en vældig struktureret overflade, hvor du kan tydeligt mærke stofligheden. Amazones regnskove, som er hjemsted for utallige smukke farver og unikke teksturer, har været inspirationen til dette tapet.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 138 cm Længde 1.00 m Rapport 32 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 138 cm
Længde 1.00 m
Rapport 32 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Meget lysægte, Mønsterforskydning, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE