Flere visninger

Traverse - Gold/Dark Green

ARTE
548,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3093581

Et vidunderligt tapetdesign, der har et grafisk guldmønster, som er printet på en plisseret bund - det strukturerede og ensfarvede tapet, Plex, fra samme kollektion. Bundfarven har en mørk og afdæmpet grøn nuance, der minder om en mørk olivenfarve.

Herpå er der trykt et glimtende guldmønster med geometriske elementer. Tapetets mønster er opbygget af en slags striber med med vertikale, diagonale og horisontale linjer. 

Tapetet har et eksklusivt look, og de metalliske gyldne detaljer bidrager til et elegant og raffineret udtryk. Der er et flot sammenspil imellem de skarpe grafiske linjer og tapetets naturlige, uregelmæssige og tilfældige folder.

Traverse kan med fordel kombineres med det ensfarvede tapet Plex, der er findes her i Sandfarve, Rød og Sennepsfarve.

Kollektion: Vanguard

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1 m Rapport 0 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1 m
Rapport 0 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Ingen mønsterforskydning, Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Noget lysægte
Mærke ARTE