Trapezium - White

ARTE
998,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3026562

Et hvidt grafisk tapetdesign med et mønster, der består af polygoner, der er placeret i en slags lodrette paneler. Hver polygon har en rustik stribet reliefstruktur, og disse striber har forskellige retninger, og det er med til at skabe en varierende og dynamisk overflade. 

Tapetet har en råhvid nuance og en mat overflade. Netop dette tapet skiller sig ud fra de andre nuancer af tapetet, Trapezium, da de andre har en lettere skinnende overflade. Tapetet har en stærk vaskbar vinyloverflade.

Kollektion: Focus

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Rapport 23.34 cm Længde 10.05 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Rapport 23.34 cm
Længde 10.05 m
Tapettype Papirstapet
Lim applikation Flere muligheder
Vaskbarhed Meget vaskbar
Lysægthed God (5)
Fjernes Spaltbar
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE