400+ bedømmelser

Tinneroy - Cool Grey

ARTE
1.498,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3029507

Et stoflig tapet med en blød og fin stribet fløjlsoverflade. Tapetets fløjl har tynde lodrette riller på et par millimeter og her har vægbeklædningen en grå nuance med et køligt skær. Tekstilet fløjl bliver ofte brugt indenfor mode, og nu kan du bringe fløjlen ind i din indretning.

Skab et eksklusivt og varmt udseende på dine vægge. 

Der er normalt for fløjl, at der er farveforskelle på forskellige paneler og når man stryger stoffet. Dette er med til at give fløjlsoverfladen en frodig og smuk farvedynamik, der sikrer et changerende og luksuriøst udseende.

OBS! Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Lush

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 135 cm Længde 1 m Rapport 0 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 135 cm
Længde 1 m
Rapport 0 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Ingen mønsterforskydning, Lim på væggen, Meget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE