Timber - Light Grey

ARTE
1.398,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3054043

Et naturinspireret tapet, der forestiller den unikke træstruktur, og du kan tydeligt se de fine årer. Tapetet er meget lysegrå og træstrukturen har en blank beige nuance. Tapetet har en tekstureret overflade, hvor træårene er i relief - det giver tapetet et meget eksklusivt udtryk.

Dette tapet kan både opsættes vandret og lodret.

Et fint tapet fra kollektionen Monochrome fra ARTE - en tapetkollektion, der har fokus på enkle farver, betagende relief effekter, samt et luksuriøst look. Tapeterne fra denne kollektion er inspireret af ærlige materialer, såsom træ, læder og ædelmetaller.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Rapport 64 cm Længde 8.5 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Rapport 64 cm
Længde 8.5 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE