Flere visninger

Tetra - Teal

ARTE
2.098,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3087013

Et fløjlstapet i en dyb blågrøn nuance og med et grafisk reliefmønster, der giver din væg en iøjefaldende 3D-effekt. Mønstret er opbygget af en slags kvadrater, hvor lodrette, vandrette og diagonale linjer og massive elementer danner forskellige trekantede former.

Et grafisk tapetmønster, der er smukt kombineret med en fløjlsblød tekstiloverflade. Den tekstile overflade er ekstrem blød og ensartet, og her har det en dyb blågrøn tone, også kaldet teal, der changerer flot på grund af tekstilets natur. 

Vægbeklædningen har et elegant og eksklusivt look, hvor den tredimensionelle overflade giver væggen en imponerende dybde og en markant struktur.

Tapetet er lavet som en 3D-tekstiloverflade, der er skabt ved hjælp af termoformning. Skumtapetet har desuden en positiv effekt på akustikken i et rum, og det kan derfor med fordel bruges på skillevægge og lofter.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Velveteen

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 114 cm Rapport 19.5 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 114 cm
Rapport 19.5 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Half-drop mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE