• 35 års erfaring
  • hurtig levering
  • fri fragt over 499,-
400+ bedømmelser

Flere visninger

Tasar - Teal

ARTE
1.198,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3072039

Et farverigt vinyltapet med en overflade, der er inspireret af ægte silke. Simpelt og smukt med små, diskrete uregelmæssigheder, der forstærker den tekstile fornemmelse af en vævet stofoverflade.

Det kraftige tapet har blågrønne nuancer, et patineret look, samt en glimtende finish. Et meget slidstærkt og vaskbart tapet med et elegant udtryk.

Kollektion: Expedition

Tasar har en gentagelig rapport, og det betyder, at du kan opsætte det på to forskellige måder. Du kan matche banerne, således at du skaber en ren og ensartet overflade eller du kan sætte banerne tilfældigt op, så du tydeligt kan fornemme banerne, samt opnå følelsen af at have naturlig silke på væggen.

Opsætning:

Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet. Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Dette ensartede tapet findes i mange fine nuancer. Søger du efter en blålig nuance, er der værd at kigge på Tasar - Blue og Tasar - Turquoise.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Længde 10.05 m Rapport 90 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Længde 10.05 m
Rapport 90 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget lysægte, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning
Mærke ARTE