Tasar - Orange

ARTE
1.198,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3072036

Et farvestrålende vinyltapet med en overflade, der er inspireret af ægte silke. Simpelt og smukt med diskrete uregelmæssigheder, der forstærker den tekstile fornemmelse af en vævet stofoverflade.

Det kraftige tapet har en stærk orange farve, et patineret look, samt en glimtende finish. Et meget slidstærkt og vaskbart tapet med et luksuriøst udtryk.

Kollektion: Expedition

Tasar har en gentagelig rapport, og det betyder, at du kan opsætte det på to forskellige måder. Du kan matche banerne, således at du skaber en ren og ensartet overflade eller du kan sætte banerne tilfældigt op, så du tydeligt kan fornemme banerne, samt opnå følelsen af at have naturlig silke på væggen.

Opsætning:

Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet. Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Dette tapetdesign findes også i en version, der er mere mørk orange.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Rapport 90 cm Længde 10.05 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Rapport 90 cm
Længde 10.05 m
Tapettype Papirstapet
Lim applikation Flere muligheder
Vaskbarhed Meget vaskbar (3/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Spaltbar
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE