Vinyl tapet

Egnet til alle rum, inkl. som køkkentapet og badeværelsestapet

Gør lidt ekstra ud af dit badeværelse med et badeværelsestapet i vinyl. Vinyltapet er uden tvivl det praktiske valg, hvad angår slidstyrke og vaskbarhed, men det er heldigvis også et lækkert og pænt valg. Du kan finde alt fra vinyl tapeter i guld til vinyl tapeter med eksotiske mønstre, samt vinyl tapeter med et råt sten-look. Tapet i vinyl har en vandafvisende overflade, hvilket gør denne type tapet særlig velegnet til brug på badeværelset eller måske i køkkenet - og så er det oven i købet nemt at sætte op. Her på siden finder du vores udvalg af slidstærke vinyl tapeter, der er nemme at rengøre og som samtidig har en lang levetid i forhold til almindelige tapeter. 

Tapet til badeværelset

Badeværelset er et såkaldt vådrum og overfladerne er derfor udsat for en del fugt, specielt efter man lige har taget et bad. Det sætter store krav til dit valg af tapet; krav som opfyldes ved, at du vælger et vinyltapet. Ja, du kan nemlig sagtens finde tapet til dit badeværelse. Tapeter i vinyl er både slidstærke og modstandsdygtige overfor fugt. Den glatte overflade gør, at tapetet kan tørres af med en let fugtig klud uden at tage skade.

Tapet til køkkenet

Køkkenet er i mange hjem et samlingspunkt, det mest brugte opholdsrum og det er selvfølgelig her vi laver mad. Meget aktivitet og specielt madlavning kan (til tider) medføre et mindre svineri, for at sige det på godt dansk. Her er vinyltapet igen et godt match. Ligesom at det er velegnet til vådrum, er vinyl tapet suverænt til rum med megen aktivitet, da overfladerne kan tørres af med en fugtig klud. Desuden er vinyl et stærkt materiale, der ikke så nemt tager skade.

Se det flotte udvalg i en af vores butikker

Vi ved godt, at der er mange flotte tapeter at vælge imellem. Er du usikker mellem nogle få valg, kan det måske hjælpe dig at komme ned i et af vores showrooms i Århus, Silkeborg eller på Frederiksberg hvor du kan se og mærke dit tapet. Er det helt uoverskueligt for dig, så hjælper vi dig også gerne med at indsnævre valget - Bare giv os et kald eller kom på besøg.