Selvklæbende Tapet || Kommer snart

Skal det være nemt, hurtigt og ikke mindst flot? Så er selvklæbende tapet måske lige noget for dig! Med selvklæbende tapet slipper du nemlig for at fedte rundt med tapetklister, rulle og pensel. I stedet kan du blot klæbe tapetet direkte op på din væg, dit møbel eller skab - eller hvor, du måtte ønske en nem og hurtig forandring af din boligs stil og udtryk.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Se vores store udvalg af selvklæbende tapeter

Hos Tapetforum kan vælge mellem et stort udvalg af selvklæbende tapet i forskellige mønstre og farver. Du kan også vælge dit helt eget (foto)motiv og få det printet som selvklæbende tapet. Så bliver det ikke meget nemmere eller mere unikt.

Alle vores selvklæbende tapeter har en ekstrem god vedhæftning og kvaliteten er selvfølgelig altid helt i top. Vores selvklæbende tapeter er utrolig nemme at bruge. Du kan både sætte dem op på og fjerne dem igen på ingen tid. Bliv inspireret af vores udvalg af selvklæbende tapeter her. Disse tapeter er dem, vi inden længe kan tilbyde som selvklæbende.

Fordele ved selvklæbende tapet

Der er mange fordele ved selvklæbende tapet, men de tre største er uden tvivl disse:

1. Du slipper for at bruge tapetklister

2. Du er hurtig i gang og hurtig færdig

3. Du kan nemt tage tapetet ned igen – uden brug af tapetopløser.

Det sidste kan være en stor fordel, hvis du fx bor til leje og ikke må tapetsere med almindeligt tapet af din udlejer, eller selv skal sørge for nedtagning ved fraflytning. Bruger du selvklæbende tapet, slipper du nemlig for at bekymre dig om, at skulle bruge tid på at fjerne tapet, når du flytter. Det er nemlig meget nemt at fjerne igen. Du tager blot fat i det ene hjørner og river det af.

Opsætning af selvklæbende tapet

Det er nemt og ligetil at opsætte selvklæbende tapet, når blot du følger disse enkle trin.

Du skal bruge

· Målebånd

· Blyant

· Skraber

· Vandforstøver

· Hobbykniv

· Sprit eller rensebenzin

· En ren klud

Sådan opsætter du selvklæbende tapet

Følg disse seks trin for et perfekt resultat, når du skal opsætte selvklæbende tapet på dine vægge.

1. Start med at rengøre væggen

Din væg eller overflade skal fremstå helt ren og glat inden du sætter den selvklæbende tapet op. Brug fx et affedtende middel som fx sprit eller rensebenzin for at sikre, at der ikke er noget fedt eller støv på væggen.

2. Opmål den selvklæbende tapet

Mål din væg i højde og bredde og tegn målene op på tapetet med en blyant. Skær tapetet ud med en skarp hobbykniv

3. Gør væggen fugtig

Fyld en forstøver med en blanding af 1 liter vand og 10 dråber opvaskemiddel. Spray din væg, så den bliver fugtig.

4. Fjern bagsiden af det selvklæbende tapet

Fjern forsigtigt papiret på bagsiden af det selvklæbende tapet. Gør det langsomt, så du undgår statisk elektricitet som kan tiltrække støvkorn.

5. Sæt tapetet op

Start med at placere det selvklæbende tapet i toppen af væggen og før det langsomt ned af væggen uden at hive for meget i det.

6. Fjern vand og luftbobler med en skraber

Brug en skraber til forsigtigt at glatte tapetet ud og fjerne overskydende vand og luftbobler. Genstridige luftbobler kan du fjerne ved at prikke dem ud med en tynd nål og køre efter med skraberen.