Murstenstapet

Er du vild med den helt særlige stemning, som en murstensvæg giver? Tapet som ligner mursten eller beton er en nem måde at skabe den rå og rustikke effekt, som ægte murstensvægge giver.

Murstenstapet giver din boligindretning kant og karisma – og en snert af den fede Newyorkerstil, som rigtig mange drømmer om. Og så er murstenstapet en langt billigere og nemmere løsning, end det er at lave en rigtig murstensvæg. Vores murstenstapeter er så naturtro, at du nærmest skal helt hen og røre, før du opdager, at det er tapet og ikke rigtige sten. Bliver du træt af stilen, kan du nemt skifte den ud. Det kræver bare en malerbøtte eller et nyt tapet.

Stort udvalg i murstenstapet

Hos Tapetforum finder du et stort udvalg af murstenstapeter i mange forskellige farver og stentyper, lige fra mursten, granit og marmor til mange forskellige varianter af beton. Skal din murstensvæg være rå og rustik eller elegant og naturlig? Mørk og markant eller lys og let? De mørke stentyper som røde mursten, mørk beton eller granit er gode til at skabe dramatiske og markante effekter i et rum, mens de lyse stentyper som marmor, lys beton og granit kan være med til at understrege den elegante og sofistikerede boligindretning. Uanset hvilken stil, du går efter, kan du finde et tapet med mursten, der matcher den, hos os.

Hvor kan du bruge murstenstapet?

Du kan bruge det samme murstenstapet på forskellige vægge i dit hjem for at skabe sammenhæng mellem dine rum og din indretning. Eller du kan vælge et markant murstenstapet på en enkelt væg for at skabe en virkelig fed effekt. Et murstenstapet kan give en flot og opsigtsvækkende effekt på en større endevæg i stuen fx i kombination med en pejs eller brændeovn. Tapet med mursten vil også give en unik og rå effekt i et New Yorker inspireret køkken uden overskabe. På den måde vil tapetet rigtig komme til sin ret og give masser af stemning og kant til dit køkken. Du kan også eksperimentere med murstenstapetet i den lille entré som måske trænger til lidt mere X-faktor. Her fungerer et tapet med mursten rigtig godt, fordi det skaber blikfang uden at fylde i et lille rum. Eller hvad med at tapetsere væggene i badeværelset med et murstenstapet, der ligner granit eller marmor? Det kan skabe en virkelig eksklusiv effekt for meget få penge og opgradere dit badeværelse markant. Det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænsen for hvor og hvordan, du kan anvende murstenstapet.

Er det svært at opsætte tapet med mursten?

Det er ikke sværere at opsætte tapet med mursten end andre tapettyper. Du skal dog være opmærksom på, at mønsteret i nogle murstenstapeter kræver, at du gør dig umage med at ramme linjerne eller ”fugerne”. Er det første gang, du skal opsætte tapet, kan du med fordel købe lidt ekstra og øve dig lidt, inden du går i gang på den rigtige væg.

Find inspiration til dit nye murstenstapet

Gå på opdagelse i vores mange forskellige tapeter med mursten og find den stilart, du bedst kan li’. Vi har alt lige fra forskellige varianter af marmor, mursten og granit til forskellige mønstre og farver i træ og beton.

Tapet med forskellige overflader

Betontapet

Murstenstapet

Granittapet

Marmortapet