Flere visninger

Symbol - Bright Gold

ARTE
998,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3026536

Et lyst tapet, der består af gyldne trapez former, der skaber en tæt og harmonisk overflade. Tapetet er ensfarvet og har en meget lys guldfarve nuance, samt et flot shiny skær. Tapetets mønster kan dog virke som at det er to-farvet, men det skyldes en illusion.

Tapetets overflade har nemlig en mærkbar stribet struktur, hvor de grafiske former har en stribet reliefoverflade og striberne har forskellige retninger. Dette er med til at skabe en dynamisk, levende og rumlig overflade.

Kollektion: Focus

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 30 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 30 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE