Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Flere visninger

Sumatra - Green

ARTE
1.298,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3072040

Et fantastisk dyre tapet med et eksotisk udseende og tropiske dyr, der er placeret imellem planter fra junglen. Tapetdesignet er inspireret af Sumatra Junglen, som er en jungle med en meget alsidig fauna and flora. Du kan få øje på forskellige aber og næsehornsfugle (der minder lidt om tukaner), samt forskellige palmeblade.

Tapetet har en turkisgrøn bundfarve med et patineret look, og palmemønstret har detaljer i grøn, orange, brun og sort. Tapetets overflade har desuden en mærkbar rustik struktur. Et frisk og finurligt tapetdesign, der vil pynte i både køkkenet, stuen og børneværelset.

Kollektion: Expedition

Opsætning:

Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet. Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Længde 10.05 m Rapport 90 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Længde 10.05 m
Rapport 90 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget lysægte, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning
Mærke ARTE