Orac Stuk Fodpaneler

Her finder du et stort og varierende udvalg af fodlister fra Orac Decor®. En fodliste (der også er kaldet fodpanel, sokkelliste og gulvliste) er en elegant forbindelse mellem gulvet og væggen, men en fodliste kan også være meget mere end det. Orac Decor® har et meget stort udvalg af fodlister, der har forskellige funktioner. Har du brug for en fodliste, der diskret kan skjule alle dine ledninger? Eller har du brug for en fodliste, der kan camouflere dine gamle fodlister? Måske har du blot brug for en fodliste, der binder hele din indretning sammen?

Fodlister er essentielle i ethvert rum - de kan tilføre karakter til din indretning, de kan visuelt hæve loftet og så skaber de en flot overgang mellem væg og gulv. Her finder du den fodliste, der passer til netop dig, din stil og dit eventuelt øvrige stuk.

Orac Decor® skaber fodlister i alle modeller, i mange størrelser og i enhver stil - Moderne, klassiske, rustikke, store, små, oversådige eller diskrete.

Samtlige fodpaneler er lavet den robuste Duropolymer®, der er en ekstruderet og slagfast polyethylenblanding, der har en høj densitet. Dette materiale er både vandtæt, slagfast og let.