Orac Decor hos Tapetforum

Her finder du et stort udvalg af stuklister, fodlister, vægprofiler, rosetter og lyspaneler fra producenten ORAC DECOR. 
ORAC DECOR blev grundlagt i 1970 i Ostend ved den belgiske kyst, og er i den dag i dag stadig en familievirksomhed. Deres oprindelige mål var at erstatte traditionel brugte materialer indenfor møbelindustrien - de fokuserede på at erstatte brugen af træ med avancerede polymerer. I over 40 år har ORAC (The Ostend Research and Applications Company) med stor passion udviklet og fremstillet dekorative løsninger til boligindretninger - Stuklister, fodpaneler, rammelister, vægpaneler, rosetter og lyspaneler. Deres sortiment indeholder både moderne og traditionelle designs, så du kan med garanti finde en løsning, der passer til netop dig og din stil. Skab en personligt indretning med stuklister i en meget høj kvalitet.

Orac designer og producerer stuklister, fodpaneler, vægprofiler, lysprofiler i tre forskellige materialer, der har hver deres styrke og fordele: Durofoam, Purotouch, Duropolymer og Flex.

DUROFOAM®
Durofoam er en ekstruderet letvægtspolymer, der er baseret på en polystyrenblanding, der har en middel densitet. Durofoam er en budgetvenlig kvalitet, der kun kan bruges til indendørsbrug.

DUROPOLYMER®
Duropolymer er en ekstruderet og slagfast polymer, der er baseret på en polystyren med en høj densitet. Kvaliteten tillader skarpe linjer og gengivelse af detaljer, og disse lister er også modstandsdygtige for stød - Duropolymer bliver derfor udelukkende brugt til fodlister. Duropolymer-listerne kan også blive brugt udenfor og i fugtige miljøer, såfremt de bliver malet med en specifikt belægning.

PUROTOUCH®
Purotouch er lavet af en højkvalitets polyurethan, der har en høj densitet. Dette tillader at listerne kan have meget skarpe og fine detaljer med relief og ornamenterede profiler. Purotouch-listerne kan også blive brugt udenfor og i fugtige miljøer, såfremt de bliver malet med en specifikt belægning.

FLEX
Orac Flex er en elegant løsning til krumme og buede vægge og lofter. En stor del af stuklisterne, fodpanelerne og vægpanelerne findes i en fleksibel variant. Takket være deres fleksibilitet kan krumme vægge og lofter få en elegant finish. De er desuden lette og klar til at blive malet.

Samtlige produkter kan males med det samme, da de alle leveres med et hvidt lag grunder. Du kan derfor nemt male dem i din ønskede farve, så de passer perfekt til din indretning.