Flere visninger

Stellar - Gold

ARTE
698,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3037516

Et fantastisk guldtapet, der kan skabe både blikfang og stemning - her i en vidunderlig guld nuance. Tapetets mønster er opbygget af en masse små pletter, der er placeret forholdsvis tilfældigt og harmonisk, og det er med til at skabe en meget varierende overflade. De små pletter har desuden et lysende look og kigger man helt tæt på, kan man se, at hele overfladen har en fin stribet tekstur.

Vægbeklædningen har en blød metallisk overflade, der reflekterer lyset på en unik og fascinerende måde. Tapetets mønster ser derfor forskelligt ud, alt efter hvor du ser det fra. Dette er med til at skabe en dynamisk fornemmelse. 

OBS! Vægbeklædningen sælges pr. meter.

Kollektion: Metal X

Tapetet er lavet af ægte metalfolie, der har været igennem en intensiv proces med oxidering, der er blevet specialdesignet til denne tapetkollektion. Alle tapeterne i denne kollektion har samme overflade, samt naturlige og uregelmæssige mønster. En tapetkollektion, der hylder oxidering.

Denne tapetkollektion bliver også beskrevet som en “perfekt ufuldkommenhed”. Det flotte ved disse metalliske vægbeklædninger er, at de både har en luksuriøs og industriel følelse over sig.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 91.44 cm Længde 1 m Rapport 0 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 91.44 cm
Længde 1 m
Rapport 0 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Ingen mønsterforskydning, Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Noget lysægte
Mærke ARTE