Flere visninger

Starglint - Snow

ARTE
2.398,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30FP1022

Et eksklusivt tapetdesign, der har en nærmest lysende overflade. Tapetets mønster består af stjerner i et halvtonetryk, hvor de står lidt uklart - i hvid og sølv. Tapetets bund har en højglans metalfolieoverflade, der har et meget blankt look - dette reflekterer lyset meget smukt. Perfekt til mindre rum, hvor tapetet kan give bevægelse og skabe lys. 

Tapetet er designet af Josh Minnie for Flavor Paper.

Kollektion: Flavor Paper for Arte

Denne kollektion er blevet til ved et unikt samarbejde mellem arte og Flavor Paper. Kollektionen er kendetegnet ved at være dristig med et strejf af ironi her og dér, og er inspireret af forskellige bevægelser og trends. Moderne tapetdesigns, der kan overraske og skabe blikfang.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 91 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 91 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE