Squared - Bright Gold

ARTE
998,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3026516

Et gyldent tapet, der er bygget op af geometriske former, der tilsammen skaber et grafisk mønster. Tapetet har en lys guldnuance/beige nuance og et flot perlemorsskær. 

Tapetets mønster kan godt se ud som at det changerer i farven, og det skyldes både den skinnende overflade, samt at tapetets overflade har en reliefstruktur, hvor de geometriske former har striber i forskellige retninger. Dette er med til at skabe en moderne, rumlig overflade - en såkaldt Trompe l’œil.

Kollektion: Focus

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 70 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 70 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE