Flere visninger

Spirit - Gold

ARTE
648,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3028541

Et spændende geometrisk tapetdesign, der i bund og grund er opbygget er streger i forskellige farver og størrelser. Måden stregerne er placeret på danner en flot dybde og en rumlig virkning. Her har tapetet guld og sølvfarver der har et flot metallisk skær, samt hvide og sorte elementer, der er matte. Et luksuriøst tapetdesign, der kan være med til at skabe en eksklusiv og trendy atmosfære. 

NB! Tapetet sælges i metermål.

Det grafiske mønster er trykt på papirvæv, som er et materiale, der har en fantastisk vævet tekstur og et autentisk udseende.

Kollektion: Takara

Takara er en meget luksuriøs kollektion af vægbeklædning, der er stærkt inspireret af kuriositeter fra Orienten og Kina. Kollektionens tapeter er lavet i lækre materialer såsom silkeblødt ruskind, glinsende metal, rå bomuld og sofistikeret papirvæv.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1 m Rapport 64 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1 m
Rapport 64 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE