Spejlfolie til vinduer

På lager
Leveringstid: 1-3 dage
Varenummer: spejlfolie-til-vinduer

Selvklæbende film med spejleffekt.

• Giver privatliv
• Reducerer blænding hele dagen
• Høj kvalitet
• Moderne udseende
• Høj UV-beskyttelse
• Modstandsdygtig mod ridser

 

Spejlfolie eller solfolie på lavenergi ruder og 3 lags ruder, kan medvirke til forhøjet glastemperatur eller uensartet opvarmning af glasset, idet filmen absorberer mere stråling og varme end glasset. Herfor anbefaler vi ikke spejlfolie eller solfolie på lavenergi ruder og 3 lags ruder.

Spejlfolie er perfekt til dig, der ønsker at kigge ud af dine vinduer, men ikke ønsker, at forbipasserende kan kigge ind. Spejleffekten vil også være synlig på indersiden af vinduet, når du står indenfor og kigger ud.

Spejlfoliet beskytter mod nysgerrige øjne om dagen, men når lyset tændes indenfor og der er mørkt udenfor, ophører effekten. Spejleffekten ophører, hvis man er for tæt på vinduet med spejlfolie. En afstand på minimum 2 meter kræves for den optimale spejleffekt.

Den reflekterende spejlfolie består af tre lag: En ridsefast metalliseret polyesterfolie, opløsningsfri lim og en transparent folie på bagsiden (PET).

DC-Fix er verdens førende producent af selvklæbende folier til det private marked. Folierne er af bedste kvalitet og er nemme at anvende. I vores DC-Fix sortiment finder du både folier til dekoration, men også til funktionelle formål, for eksempel glasfolie, toningsfolie og varmerestistente folier. DC-Fix har produktion i det sydlige Tyskland - I alt 16.000m2 produktion og lager, og er i hele verden et synonym for god tysk kvalitet.

Pris fra: 249,- DKK
Pris fra: 249,- DKK

* Påkrævede felter

Pris fra: 249,- DKK
Leveringstid 1-3 dage