Sitemap - Oversigt over markedets største udvalg af vægdekorationer til din bolig

Vi har rigtig mange forskellige typer varer til pæn udsmykning og dekoration af dine vægge. Nok Danmarks største udvalg. Her kan du se en kort opsummering af det væsentligste områder på vores online shop.

 

Bredt udvalg af vægdekorationer

Tapet - Se vores nyheder indenfor tapet. Kæmpe udvalg af tapeter (godt over 1500 og flere hver uge) til enhver væg og rum. Spændende stiler og designs opdelt i overskuelige kategorier: farver, mønstre og tapetfabrik. Her finder du markedets klart tørste udvalg og kun kvalitets tapet.

Fototapet - Fototapet/Fotostat er et billede tapet, hvor et billede/motiv strækker sig helt over din væg. Vi har mange billeder og motiver for dig at vælge imellem, grupperet i kategorier efter stil. Nogle fototapeter er i standardstørrelser men for langt størstedelen kan du tilpasse til dine unikke mål med vores fotoeditor. Kig rundt og leg.

Wallstickers - Klistermærker til væg. Vi har hele Ferm pving wallsticker sortimentet her på siden. Se det flotte Danske design af vægstickers.

Tapet udsalg - Gode tilbud på tapet i vores udsalg. Altid nye billige tapeter og/eller tapetrester. Skynd dig at købe et billigt tapet før det er udsolgt.

Plakater - Flotte plakater fra Danske designere. Vi har hele sortimentet på lager i alle størrelser, A4, A3, 50x70 og 70x100.

Plakatrammer - Flotte skifterammer til plakater i mange populære størrelser. De er nøje udvalgt til vores udvalg af plakater sådan at du kan få det perfekte plakat og ramme til dit hjem.

Selvklæbende folie - Vi har selvklæbende folier i mange farver og motiver. Brug dem til dukkehuse, køkkenlåge, skabe og meget mere. Også folier til glas, til toning og mattering.

KABE Spartel - Denne farvede spartelmasse giver et rigtig fed effekt på din væg.

Eget foto som tapet - Du kan bestille dit eget foto/billede som et tapet hos os. Bare brug vores nemme redigeringsværktøj og vi producerer et fototapet til dig til din vægs unikke dimensioner.

 

Fandt du ikke det du søger? Vi inviterer dig at bruge søgefeltet i toppen af siden. Eller kontakte os via mail eller telefon og fortælle os hvad vi kan gøre for dig.