Flere visninger

Singita - Light Green

Cole and Son
3.198,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30109/7034

Et overvældende flot tapetdesign med en mønstret skov, der er sammensat af forskellige planter, blade og løv, der er tegnet med en detaljeret streg. Tapetet har et overdådigt look, hvor du kan blive ved med at få øje på nye detaljer - kan du finde en lille fugl? Tapetet har mange forskellige farvenuancer, men fra en vis afstand er det de grønne og lilla nuancer, der skinner igennem. 

Ordet Singita betyder 'Place of Miracles’.

Kollektion: Ardmore

En fantastisk tapetkollektion, der er skabt i samarbejde med Ardmore Ceramic Art. Kollektionen hylder afrikanske traditioner, samt kulturen. Tapeterne har smukke illustrationer, mønstre og tegninger, der udforsker Afrikas eksotiske flora og majestætiske fauna.

Grundet COVID-19 har Cole & Son begrænset åbningstider. Leveringstiden på dette produkt kan derfor variere. Det samme gælder alle tapeter fra Cole & Son.

Cole & Sons er kendt for deres fremragende kvalitet, imponerende farver og inspirerende designs. Cole & Son producerer innovative og smukke tapetdesigns, der afspejler deres lange og fornemme historie, og samtidig formår de at skabe tapeter, der har et moderne og tidsløst udtryk.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 102.5 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 102.5 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke Cole and Son