Shoji Blossom - Copper

ARTE
2.648,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30MO3032

Et kobberfarvet 3D-tapet med en skumoverflade, der har en moderne relief-effekt. Mønstret er bygget op af skarpe linjer og forskellige eksotiske blomster med et enkelt og stilrent look.

Vægbeklædningen er inspireret af de japanske Shoji foldeskærme, men i stedet for en transparent papirsoverflade har tapetet dog en en solid tekstiloverflade i filtet uld - her i en varm rustrød/brun/kobbernuance. 

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Moooi Wallcovering Tokyo Blue

Tapetet har en tredimensionel stofoverflade, der er skabt ved hjælp af termoformning. Et imponerende tapet, der har en positiv effekt på akustikken i et rum. Denne vægbeklædning kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 119 cm Rapport 115 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 119 cm
Rapport 115 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Half-drop mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE