Shield - Green

ARTE
1.598,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3031550

Et stilfuldt grønt palmetapet med en tæt og detaljeret overflade. Tapetets mønster er bygget op af adskillige palmeblade, der overlapper hinanden, og hermed bliver der skabt et betagende mønster, der har en flot dybde.

Kollektion: Avelon

Tapetets overflade har en struktureret overflade, der forstærker følelsen af eksklusivitet. Tapetdesignet formår at forene det eksotiske med det moderne look.

Tapetet er en del af kollektionen, Avalon, der er inspireret af historien om den mystiske ø af samme navn.

Avalon er en elegant tapetkollektion, der dækker over mystiske prints, naturlige elementer og tropiske overraskelser.

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Rapport 90 cm Længde 10.05 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Rapport 90 cm
Længde 10.05 m
Tapettype Papirstapet
Lim applikation Flere muligheder
Vaskbarhed Meget vaskbar (3/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Spaltbar
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE