Flere visninger

Shibam - Plaster Beige

ARTE
1.748,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3066012

Et fantastisk tapetdesign, hvor et rumligt, grafisk mønster møder en rustik, tekstil fornemmelse.

Mønstret er inspireret af sisal vævet tekstiler, og tapetet forestiller en sammensat overflade, der består af løst vævede felter med uregelmæssige og grove tråde.

Tapetets bund har en glimtende finish i en gylden beige nuance, og patchwork mønstret er lavet med en slags lak i en brunligt sennepsfarve, der har en mærkbar reliefstruktur og en højglans overflade.

Tapetets rumlige mønster skaber en tredimensionel følelse, der kan henlede ens tanker på kasser eller bygninger/højhuse i et tæt bylandskab.

Kollektion: Cameo

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Rapport 64 cm Længde 8.5 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Rapport 64 cm
Længde 8.5 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar (2/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Half-drop mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE