Serene - White/Gold

ARTE
1.098,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3054168

Et enkelt tapetdesign i en råhvid nuance - Tapetet ser meget simpelt og ensfarvet ud fra en vis afstand, men kigger du nærmere, vil du kunne se, at tapetet har et diskret mønster og fine glimtende detaljer i guld.

Tapetet er fra kollektionen Monochrome fra ARTE. Tapetkollektionen fokuserer på enkle farver, samt smukke relief effekter - disse tapeter har også det luksuriøse look tilfælles. Tapeterne fra denne kollektion er alle inspireret af naturlige materialer, såsom træ, læder og ædelmetaller.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Rapport 0 cm Længde 8.5 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Rapport 0 cm
Længde 8.5 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar (2/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Ingen mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE