Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Flere visninger

Savuti - Green

Cole and Son
898,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30109/1006

Et farverigt tapet med håndtegnede træer og planter, der kravler op af væggen, hvor der sidder forskellige dyr, såsom aber og fugle. Baggrunden har en mørk grøn nuance, og selve mønstret er tegnet med et væld af kraftige farver, der glider flot ind i hinanden. Et eventyrligt jungletapet, der kan være med til at skabe en moderne, tropisk stemning. Savuti er en af Afrikas mest kendte nationalparker, hvor alverdens dyr boltrer sig. 

Dette detaljerige tapet, der afbilder den Afrikanske have findes i flere forskellige farvekombinationer - alle med et smukt håndtegnet look.

Kollektion: Ardmore

En trendy tapetkollektion, der er skabt i samarbejde med Ardmore Ceramic Art. Kollektionen hylder afrikanske traditioner, samt kulturen. Tapeterne består af imponerende illustrationer, mønstre og tegninger, der udforsker Afrikas eksotiske flora og majestætiske fauna.

Grundet COVID-19 har Cole & Son begrænset åbningstider. Leveringstiden på dette produkt kan derfor variere. Det samme gælder alle tapeter fra Cole & Son.

Cole & Sons er kendt for deres fremragende kvalitet, imponerende farver og inspirerende designs. Cole & Son producerer innovative og smukke tapetdesigns, der afspejler deres lange og fornemme historie, og samtidig formår de at skabe tapeter, der har et moderne og tidsløst udtryk.

Bredde 52 cm Længde 10.05 m Rapport 76.2 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 52 cm
Længde 10.05 m
Rapport 76.2 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke Cole and Son