Flere visninger

Sari - White

Élitis
1.650,- DKK
Leveringstid: Ca. 21 dage
Varenummer: 30VP 895-01

Et lyst tapet, der er inspireret af silke og hør, og vævningen af disse tekstiler. Tapetet har elegante råhvide farvenuancer. Tapetet har et stribet udseende, hvor overfladen er opbygget af brede lodrette paneler.

Et enkelt tapet, der kan bringe en elegant og nordisk fornemmelse ind i dit hjem. Tapetet har en kraftig vinyloverflade på en papirbund - vaskbart og slidstærkt.

Kollektion: Nomades

Bemærk, at rullerne er ekstra store.

Størrelse: 1 m x 10 m

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan vinyltapetet sættes op med stærk vævlim, der påføres væggen. Tapetbanerne fugtes på bagsiden (og de skal trække cirka 8-10 minutter) og derefter opsættes de nemt på væggen.

Grundet COVID-19 kan der forventes at være en leveringstid på op til tre uger på denne vare. Det gælder samtlige tapeter fra Élitis.

Elitis er en af verdens absolut førende tapetproducenter. Elitis er kendt for banebrydende og nytænkende design, hvor der er kræset om selv de mindste detaljer. Tekstilindustrien er ofte brugt som inspiration og ved flere af tapeterne indgår stoflige overflader decideret i tapetet. Elitis producerer både tapet på papir, non woven og på tekstil. Elitis kreerer tapeter, der skaber en tapetoplevelse udover det sædvanlige.

Bredde 100 cm Rapport 0 cm Længde 10 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid Ca. 21 dage
Bredde 100 cm
Rapport 0 cm
Længde 10 m
Tapettype Papirstapet
Lim applikation Flere muligheder
Vaskbarhed Meget vaskbar (3/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Nej
Mønsterforskydning Ingen mønsterforskydning
Symboler Nej
Mærke Élitis