• 35 års erfaring
  • hurtig levering
  • fri fragt over 499,-
400+ bedømmelser

Flere visninger

Sari - Orange

Élitis
1.650,- DKK
Leveringstid: Ca. 21 dage
Varenummer: 30VP 895-31

Et frisk tapet, der er inspireret af silke og hør, og hvordan disse tekstiler er vævet. Tapetet har friske og kraftige orange farvenuancer, samt gule farvedetaljer. Tapetet har et let stribet udseende, hvor overfladen er opbygget af brede lodrette paneler. 

Et varmt tapet, der kan bringe en eksklusiv og eksotisk følelse ind i dit hjem. Tapetet har en stærk vinyloverflade på en papirbund - slidstærkt og vaskbart.

Kollektion: Nomades

Bemærk, at rullerne er ekstra store.

Størrelse: 1 m x 10 m

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan vinyltapetet sættes op med stærk vævlim, der påføres væggen. Tapetbanerne fugtes på bagsiden (og de skal trække cirka 8-10 minutter) og derefter opsættes de nemt på væggen.

Grundet COVID-19 kan der forventes at være en leveringstid på op til tre uger på denne vare. Det gælder samtlige tapeter fra Élitis.

Elitis er en af verdens absolut førende tapetproducenter. Elitis er kendt for banebrydende og nytænkende design, hvor der er kræset om selv de mindste detaljer. Tekstilindustrien er ofte brugt som inspiration og ved flere af tapeterne indgår stoflige overflader decideret i tapetet. Elitis producerer både tapet på papir, non woven og på tekstil. Elitis kreerer tapeter, der skaber en tapetoplevelse udover det sædvanlige.

Bredde 100 cm Længde 10 m Rapport 0 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid Ca. 21 dage
Bredde 100 cm
Længde 10 m
Rapport 0 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Ingen mønsterforskydning, Lim på bagsiden, Meget vaskbar tapet, Noget lysægte
Mærke Élitis