Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Sarah - Rusty

Midbec
648,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3028017 - Midbec

Et rødt blomstertapet med en imponerende detaljeret overflade, hvor flere lag af håndtegnede mønstre skaber en fin dybde og en meget stor detaljerigdom. I forgrunden indeholder blomstermønstret mange forskellige blomster og blade i et symmetrisk mønster, hvor de botaniske motiver er spejlet.

Dette forgrundsmønster har rustrøde, mørkegrå, lyseblå, rosa, varm beige og hvide farvedetaljer. Man kan finde bær, pæoner, klokkeblomster, akeleje og kaprifolie på det svenske botaniske mønster. 

Bundfarven har en rødlig nuance med en brun undertone (minder om en lys og støvet rustrød tone) med et småmønstret bladmønster, der er trykt med en lidt gennemsigtig brændt rød nuance.

Et farverigt tapetdesign, der er bygget op som et traditionelt damask eller medaljon mønster - blot med et twist af overvældende mange botaniske detaljer og et fint tegnet look.

Kollektion: Lyckebo

Svenske Midbec har haft passion for tapeter siden 1974. Midbec skaber detaljerede tapeter med en genkendelig nordisk æstetik. Deres sortiment rummer mange forskellige stilarter - fra tidløse stemninger, grafiske udtryk og overvældende botaniske mønstre.

Bredde 53 cm Længde 10 m Rapport 26.5 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 53 cm
Længde 10 m
Rapport 26.5 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke Midbec