Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbninstider hér.

Rondo - Blue

ARTE
1.398,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3054100

Et meget eksklusivt tapet, der er inspireret af romertidens mosaik tegninger - her i en smuk afdæmpet blå nuance, der har et fint sølvskær. Tapetet har en imponerende overflade med relief, der fanger lyset rigtig flot. Baggrunden er glimtende og selve mønstret har en blank overflade.

Et smukt tapet fra kollektionen Monochrome fra ARTE. Tapetkollektionen fokuserer på enkle farver, samt smukke relief effekter - tapeterne har også et luksuriøst look tilfælles. Tapeterne fra denne kollektion er inspireret af naturlige materialer, såsom træ, læder og ædelmetaller.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 8.5 m Rapport 64 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 8.5 m
Rapport 64 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE