Flere visninger

Ridge - Off-White

ARTE
2.098,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3087032

Et lyst fløjlstapet med et enkelt grafisk reliefmønster, der giver din væg et fantastisk 3D-look. Det enkle mønster består af en slags vandrette paneler, der er opbygget af lodrette striber med runde afrundinger. Mønstret er præget ned i den fløjlsbløde overflade, så vægbeklædningen fremstår meget tredimensionel.

Her har det eksklusive stoftapet en lys råhvid nuance, der changerer lidt på grund af fløjlsoverfladens natur. 

Tapetet har et elegant og eksklusivt look, hvor den tredimensionelle effekt giver væggen en fin dybde og en markant struktur. Vægbeklædningen er lavet som en 3D-tekstiloverflade, der er skabt ved hjælp af termoformning. Det tredimensionelle skumtapet har en positiv effekt på akustikken i et rum, og det er derfor velegnet til lofter og skillevægge.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Velveteen

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 120 cm Rapport 60.5 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 120 cm
Rapport 60.5 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE