Pyramid - Bright Gold

ARTE
998,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3026501

Et grafisk tapet, der består af geometriske former, der tilsammen skaber et spændende og rumligt mønster. Mønstrets grafiske former har forskellige gyldne/beige farvenuancer, samt et diskret perlemorsskær, der er med til at fange lyset flot. 

Tapetets overflade har desuden en mærkbar tekstur, hvor de geometriske former har et stribet reliefmønster. Striberne har forskellige retninger og det er med til at skabe en spændende, dynamisk og rumlig overflade med en 3D-effekt. Tapetets mønster er designet således, at der bliver skabt en rumlig illusion - en såkaldt Trompe l’œil.

Kollektion: Focus

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Rapport 70 cm Længde 10.05 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Rapport 70 cm
Længde 10.05 m
Tapettype Papirstapet
Lim applikation Flere muligheder
Vaskbarhed Meget vaskbar (3/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Spaltbar
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE