Flere visninger

Pulse

ARTE
348,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3047542

Et grafisk tapet med en vidunderlig blød overflade - tapetet har lækre velour detaljer, der resulterer i ultra-bløde vægge. Tapetet har en lys beige bundfarve, der har fine skinnende detaljer. Selve mønstret er opbygget af karryfarvet firkanter, der er er placeret på lodrette rækker. Mønstret er lettere surrealistisk på grund af en fin skævhed i linjerne. Skab en bemærkelsesværdig vintage følelse med dette pulserende tapet.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Revera kollektionen fra Arte er inspireret af den tætte sammenhæng, der er imellem indretning og mode. Tapetkollektionen består af klassiske tekstil mønstre med et moderne twist, såsom folie, velour og ægte tekstil detaljer.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Rapport 64 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Rapport 64 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE