Flere visninger

Plaza - Turquoise/Ocre

ARTE
1.798,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3021000

Et meget realistisk tapetdesign, der ligner små kvadrater af læder, der er sirligt syet sammen - her i forskellige friske nuancer, der tilsammen skaber en iøjefaldende overflade med kontrast og rytme. Det grafiske tapet har detaljer i lysegrå, gråbrun, okkerfarve og turkis.

Tapetet er lavet af ekstra stærkt vinyl, og denne overflade er med til at skabe et meget autentisk læderlook med små skønhedsfejl, en lækker blød fornemmelse og håndsyede læderdetaljer.

Bemærk! Dette er en XL-rulle (95 cm bred).

Kollektion: Atelier

Et meget eksklusivt tapetdesign, der er meget slidstærk og vaskbar, grundet den kraftige vinyloverflade.

Kvadraterne er cirka 5 cm x 5 cm.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 95 cm Længde 10.05 m Rapport 15.3 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 95 cm
Længde 10.05 m
Rapport 15.3 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Meget lysægte, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning
Mærke ARTE