Plakater

Her finder du vores store udvalg af plakater. Vores passion for boligindretning og design, og specielt indenfor dekoration af vægge og omgivelser gør, at plakatdesign er en naturlig og oplagt del af vores sortiment hos Tapetforum. Du kan hurtigt og nemt ændre et rums karaktér ved brug af posters - du kan understrege et budskab, skabe en bestemt stemning eller skabe en rød tråd i din indretning. Vi bestræber os altid på at have alle vores plakater på lager, så du som kunde får bedst mulige oplevelse og hurtigst mulig levering! Vælg mellem et utal af grafiske, typografiske, citat og botaniske plakater, samt meget mere. God fornøjelse med at finde dine favoritter!  

Plakaterne er fra kendte mærker og vi forhandler bla. plakater fra I LOVE MY TYPE, Sofie Børsting, Dialægt, Martin Moore, Livink, Foto Factory, Pen and Ink og By Krohn.

Flotte rammer til plakater har vi også på shoppen, i mange størrelser og materialer, bla. Kobber, messing, aluminum, eg og træ. Så husk at vælge en flot ramme til din plakat.

Vores plakater og rammer fås i flere størrelser: A4, A3, 50x70 cm og 70x100 cm.