Flere visninger

Perles - Topaze

Élitis
1.295,- DKK
Leveringstid: Ca. 21 dage
Varenummer: 30VP 912-05

Et fantastisk tapet med et organisk mønster, der minder en overflade, der er broderet af perler. Tapetet med det flettede udtryk har et blødt og grafisk mønster i råhvid og en lys beige nuance. 

Et virkeligt eksklusivt tapetdesign, der kan bringe glamour ind i dine omgivelser. Tapetet har en stærk vinyl overflade, hvorpå der er præget en perlestruktur. Tapetet er desuden meget slidstærkt.

Kollektion: Perles

Bemærk, at rullerne er 70 cm brede.

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet. Alternativt kan vinyltapetet sættes op med stærk vævlim, der påføres væggen. Tapetbanerne fugtes på bagsiden (og de skal trække cirka 8-10 minutter) og derefter opsættes de nemt på væggen.

Grundet COVID-19 kan der forventes at være en leveringstid på op til tre uger på denne vare. Det gælder samtlige tapeter fra Élitis.

Elitis er en af verdens absolut førende tapetproducenter. Elitis er kendt for banebrydende og nytænkende design, hvor der er kræset om selv de mindste detaljer. Tekstilindustrien er ofte brugt som inspiration og ved flere af tapeterne indgår stoflige overflader decideret i tapetet. Elitis producerer både tapet på papir, non woven og på tekstil. Elitis kreerer tapeter, der skaber en tapetoplevelse udover det sædvanlige.

Bredde 70 cm Længde 10 m Rapport 82.5 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid Ca. 21 dage
Bredde 70 cm
Længde 10 m
Rapport 82.5 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke Élitis