Flere visninger

Perles - Parade de samba

Élitis
6.995,- DKK
Leveringstid: Ca. 21 dage
Varenummer: 30VP 913-01

Et vidunderligt panorama tapet med en råhvid bundfarve, og et organisk mønster, der er sammensat af en masse linjer, der kommer ned fra loftet. Disse linjer forestiller en masse perler, der står på rad og række og de har røde, grønne og brune nuancer. 

Et overdådigt og eksklusivt tapetdesign, der har en varierende og dragende overflade, og som i sit formsprog godt kan minde om løbende maling. Tapetet har en stærk vinyl overflade, hvorpå der er præget en struktur, der ligner perler. Tapetet er desuden meget slidstærk.

Kollektion: Perles

Grundet COVID-19 kan der forventes at være en leveringstid på op til tre uger på denne vare. Det gælder samtlige tapeter fra Élitis.

Elitis er en af verdens absolut førende tapetproducenter. Elitis er kendt for banebrydende og nytænkende design, hvor der er kræset om selv de mindste detaljer. Tekstilindustrien er ofte brugt som inspiration og ved flere af tapeterne indgår stoflige overflader decideret i tapetet. Elitis producerer både tapet på papir, non woven og på tekstil. Elitis kreerer tapeter, der skaber en tapetoplevelse udover det sædvanlige.

Bredde 280 cm Højde 300 cm Baner/dele 4
Bredde 280 cm
Højde 300 cm
Baner/dele 4
Kan gentages Nej
Tapettype Papirstapet
Lim applikation Flere muligheder
Vaskbarhed Meget vaskbar (3/5)
Lysægthed Fremragende (7/7)
Fjernes Nej
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler Lim på bagsiden, Meget vaskbar tapet, Noget lysægte
Leveringstid Ca. 21 dage
Mærke Élitis