Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Flere visninger

Patch - Gold

ARTE
298,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3047561

Et luksuriøst tapet, der kombinerer forskellige detaljerede prints i et grafisk kubemønster. Tapetet har en skinnende baggrund i guld, og mønstret har en mat beige nuance. Et spændende tapetdesign, hvor blomster motiver møder grafiske elementer i en smuk forening - en eklektisk collage med et eksklusivt look.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Revera kollektionen fra Arte fremhæver den tætte forbindelse, der er imellem indretning og mode - denne tapetkollektion er opbygget af klassiske tekstil mønstre med et moderne twist, såsom folie, velour og ægte tekstil detaljer.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1 m Rapport 128 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1 m
Rapport 128 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE