Flere visninger

Parquet - Rose

ARTE
1.650,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3061503

Et meget fantastisk tapetdesign med det kendte sildebensmønster, som du kender fra det lækre sildebensparket - her i en betagende tredimensionel version i en fin lyserød nuance. Tapetet har en blød, stoflig overflade, der kan minde om ruskind. Et eksklusivt tapet, der kan passe smukt til soveværelset og ikke mindst børneværelset.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Spectra

Tapetkollektionen Spectra er fremstillet med den innovative teknik, termoformning - en teknik, der efterlader tapetet som en tredimensionel overflade, ved hjælp af varme. Tapeterne har meget forskellige udtryk, men de har alle et afbalanceret look på grund af kombinationen af 3D relief, deres mønster og deres farver. Herudover har den tredimensionelle kollektion fra Arte også en positiv effekt på akustikken i et rum, og tapeterne kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 124 cm Rapport 10.5 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 124 cm
Rapport 10.5 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE